Новая тема | Ответить | Женская баня | Форум :: UA|КЛУБ

Танець живота :: Женская баня :: Форум

КАТИ
Украина, Львов

Re :: Танець живота

13 Марта 2007 14:43:04 |

В Єгипті там маса всяких хусточок, костюмчиків для танців і так далі.
Я також пішла вчитись на танець живота. Правда щось не знаю. нудно ця трохи. мені подобається щось більш ритмічне - аеробіка...
навіть не знаю.
ще б із задоволенням йогу спробувала. але то після того, як вивчу хоч один танець, і завершу з аеробікою. може після літа:)

------------------
Меня трудно найти, легко потерять, и невозможно забыть...

КСЮ

11 Апреля 2007 16:25:38 |

хочу навчитись

Вікусік
Україна, Хмельницький

21 Апреля 2007 20:40:33 |

насправді, танець живота-це дуже прікольно, красиво, енергійно, дуже розряджає емоційно.єдине, що може відповісти Кати, це, те, що тобі мабуть попався не той інструктор.
в нас тренування проходять жваво, після кожного заняття мій костюм можна викручувати.
я відвідую занняття з БЕЛЛІ ДЕНС(танець живота),РНБ(R&B), трай=йоги, але найбільше мені подобається танець живота, там і рухаєшся, і пластика напрацьовується і є повільніші , спокійшіші звязки, а є в шаленому ритмі, тобто не вмираєш від дико шаленого ритму як при степі чи форс-мажорі.тобто, нетренованим, і просто тим, які хочу присвятити свій час собі і просто отримати задоволення, а не займатись через зуби, за принципом:"краса потребує жертв", РЕКОМЕНДУЮ!!!!!

куся

21 Апреля 2007 20:48:18 |

насправді, танець живота-це дуже прікольно, красиво, енергійно, дуже розряджає емоційно.єдине, що може відповісти Кати, це, те, що тобі мабуть попався не той інструктор.
в нас тренування проходять жваво, після кожного заняття мій костюм можна викручувати.
я відвідую занняття з БЕЛЛІ ДЕНС(танець живота),РНБ(R&B), трай=йоги, але найбільше мені подобається танець живота, там і рухаєшся, і пластика напрацьовується і є повільніші , спокійшіші звязки, а є в шаленому ритмі, тобто не вмираєш від дико шаленого ритму як при степі чи форс-мажорі.тобто, нетренованим, і просто тим, які хочу присвятити свій час собі і просто отримати задоволення, а не займатись через зуби, за принципом:"краса потребує жертв", РЕКОМЕНДУЮ!!!!!

Warlock9000
Украина, Кривой

24 Июня 2007 20:28:28 |

танец живота возбуждает мужчину обязательно научитесь кто не умеет да это и полезно ток надо трудится за 1 день не научишься,при условии если не занимаешься каким нибудь спортом кроме этого,но кстати есть 1 загвоздка какой у девушки живот если животяра жирный,весь в складках рекомендую вначале заняться Аэробикой и вообще похудать,а если у вас красивый животик то мужчинам это очень понравится поверьте мне!!!

Алисочка

15 Января 2008 17:26:09 |

танец живота,как уже и сказали очень возбуждает мужскую половину!!! сама знаю моему  парню очень нравится когда я исполняю именно танец живота!!!!! сама занимаюсь уже 3 года и очень даже давольна,благодаря танцем я очень много раз была в турции!!!! лично я без танцев вообще жить не могу.подружки как увидели,тоже загорелись танцами,короче движение в ритме танца-вот это жизнь я понимаю!!!!!

marija
Украина, Киев

7 Февраля 2008 12:29:32 |

я сейчас занимаюс танцем живота
очень кльовый танец

Марина
Россия, *****

Re ::

11 Мая 2008 13:42:32 |

Я также занимаюсь танцем живота!Почти не пропускаю не одного конкурса!

Іринка

Re ::

10 Июня 2008 19:22:03 |

А хто з Івано-Франківська і знає якись клуб, де вчать танець живота? А то я ще півроку тому "загорілася" піти і нема куди:(

Наташа
Украина, Краматорск

3 Июля 2008 10:47:10 |

Катінька це класно, що в тебе є таке бажання навчитися танцювати східні танці. незнаю скільки тобі років, знай що це корисно для всіх вікових категорій і дуже змінює фігуру (в позитивному ролзумінні) якщо в тебе є можливість неодмінно нею скористайся

Новая тема | Женская баня | Танець живота

<<< Страница |1| 2 |3| из 3 >>>

Быстрый ответ 

Ваше имя:

Ваш ответ:

.

мобільні телефони  україньскі реферати  оголошення  новини
 погода в Україні  гороскоп  рецепти  знайомства